Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 24 Kasım 2009, 03:34   #1
Direnk
ODTÜ Bookcrossing Sorumlusu

Direnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yeniden Beraberiz..

Uzun zamandır iletişim olarak biraz kopukluk yaşıyorduk ama internet sitemizin açılmasıyla yeniden beraberiz. Bu mesaj ve ardından atacağım birkaç mesaj ile sizi mevcut durum hakkında bilgilendirmeye çalışıcam..

Öncelikle açıklık getirmek istediğim konu birkaç kişiden duyduğum "Ne oldu bookcrossing?" tarzı sorular. Merak etmeyin arkadaşlar hiçbir şey olmadı, gayet güzel devam ediyoruz hatta bu dönem yapacaklarımızla daha da büyük adımlar atmaya başlayacağız. Dönem başından itibaren sadece internet sitemiz aktif değildi ve bunun da getirdiği aksaklıklar vardı tabiki, ama bu kitap döngüsünün devam etmesini engelleyecek bir şey değil..

Yeni dönemin başlamasıyla kendimizi hem okula yeni gelen arkadaşlara hem de eski öğrencilere tanıtma çalışmalarına devam ediyorduk ancak internet sitesinin aktif olmaması hem kendi aramızda haberleşmemizi engelledi hem de tanıtım açısından biraz eksik kalmış olduk. Diğer yandan, görüyorum ki facebook grubumuz 700 kişiye yaklaşmış, sizden isteğim şudur ki; tabiki facebook grubumuza arkadaşlarınızı davet etmeye devam edin, ancak herkesin facebook hesabı olması zorunlu değil. Bu yüzden iletişim konusunda biraz daha siteye ağırlık vermek istiyoruz. Yani sizin ve çevrenizde bu işe ilgi duyan insanların siteye üye olması gerçekten önemli. Eminim gerekli ilgiyi de göstericeksiniz zaten..

Ayrıca siteye eskiden üye olmuş olan kişilerin tekrar üye olmalarına gerek yok, sadece profillerini güncellemeleri gerekiyor..

Bugün göndereceğim mesajlar hakkında bana bir şeyler söylemek isterseniz doğrudan profilime özel mesaj atabilir veya "diren.kocakusak@odtubookcrossing.com" adresine mail atabilirsiniz..

Diren Kocakuşak
Direnk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil