Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 23 Kasım 2009, 22:48   #1
Direnk
ODTÜ Bookcrossing Sorumlusu

Direnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Exclamation İnternet Sitemiz Hakkında

Bildiğiniz gibi geçen sene öncelikle tanıtım amaçlı 5-6 sayfadan oluşan bir sitemiz daha sonra da kitapların döngüsünü de takip edebildiğimiz daha kapsamlı bir internet sitemiz olmuştu..

Yukarda da bahsettiğim ve tüm yazılarda size anlatmaya çalıştığım gibi bu sistemin yürüyüp yürümediğini anlayabilmemizin tek yolu kitapların internet yolu ile takip edilmesi. Geçen sene bırakılan 150 civarında kitabın internete bildirimleri olmuş olsa da bu sayı istediğimiz derecede değildi. Bunun da sebebi benim gözlemime göre geçen seneki 2. internet sitemizin yeterince ilgi çekici olmaması idi..

Bu dönem başında bu sorunu çözmek üzere internet sitesini kapattık ve yenileme sürecine girdik. Ancak derslerin başlamasıyla ve bu internet işiyle ilgilenenen çok fazla kişi olmaması sebebi ile bu iş biraz aksadı, farkındayım ve bu konuda özür dilerim. Ancak yeni sitemizin açılması ile insanların ilgisini çekebilecek gayet güzel bir sitemiz olduğu görüşündeyim. Üyeler son gelişmelerden haberdar olma, kitap bildirimi gibi özelliklerin yanında görüşlerini forumda da belirtebilecekler ve site daha bir interaktif bir hale gelicek..

Sitemizi açtık ancak elbette ki bazı sorunlar ve eksiklikler olacak. Bunların çoğu şu an özellikle forumda türkçeye çevrilmemiş kısımlar gibi duruyor, bunların bir kısmının farkındayım ancak sizlerin de gördüğünüz eksikleri bize bildirmeniz ile bu eksikler daha çabuk kapanacaktır..

Bu gecikmeden dolayı hepinizden tekrar özür diliyorum ve iyi eğlenceler diliyorum..

Diren Kocakuşak

Konu Direnk tarafından (23 Kasım 2009 Saat 22:50 ) değiştirilmiştir.
Direnk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil